Medical Card Medica 2015

Medica 2015, adalah Medical Card terjimat yang di keluarkan oleh Zurich Takaful. Caruman bulanan adalah RM 87 bagi dewasa dan RM56 bagi kanak-kanak.Medica 2015 adalah pelan yang terhebat kerana ia lebih jimat dari Family Plan.

Manfaat:

 1. Unlimited Lifetime limit
  Sememangnya tiada limit seumur hidup selagi kita masih mambayar dan memiliki kad ini, ia akan membayar kos rawatan seumur hidup anda InsyaAllah.
 2. 20% unclaim bonus
  Seandainya sepanjang tempoh setahun tiada claim perubatan di buat Kad ini menawarkan diskaun sebanyak 20% untuk tahun berikutnya. Ini bermakna berlaku penjimatan sebanyak 20% bagi bayaran sepanjang tahun berikutnya.
 3. No Co Takaful
  Kini tidak perlu lagi membayar 10% dari jumlah bil kesuluruhan untuk semua peringkat umur dan sepanjang hayat. Tiada tempoh tertentu.
 4. Gurantee Renewal
  Kad perubatan ini adalah dijamin pembaharuan selagi pelanggan tidak menamatkan polisi. Sesetengah kad perubatan mempunyai clause withdrawal yang bermakna ia boleh ditamatkan dengan notis tempoh tertentu. Di Zurich Takaful kami menjamin pembahruaan selagi anda mahukan. Kad ini gurantee Renewal sehingga 80 tahun walaupun pembayar sudah meninggal dunia,kad ini boleh diteruskan.
 5.  
 6. VVIP Medical Card Cashless, 24 hours hours administraion and hassle free
  Kad ini didatangkan dengan megnetic strip yang membolehkan anda di rawat dengan segera seperti VVIP. "Swipe"sahaja di mana-mana VVIP panel hospital kami. Seterusnya serahkan kepada kami.
 7. Second Medical Opinion
  Kita berhak mendapatkan rawatan terbaik dengan doktor terbaik untuk mendapatkan rawatan. Hanya Zurich Takaful Medical card sahaja menyediakan khidmat nasihat doktor kedua sebelum membuat keputusaan perubatan anda.
 8. Amazing plan and affordable plans
  Mempunyai 6 pilihan mampu milik. Pilih salah satu daripada 6 pilihan dari Bilik RM150 semalam sehingga RM1000 semalam. Semuanya sangat murah.
 9. Rawatan Kanser dan Dialisis seperti yang dicaj
  Antara ciri di mana kami menanggung semua bil berkaitan kanser dan dialisis termasuk Pesakit Luar seperti yang dicaj. Ini bagi memastikan pelanggan tidak menanggung beban kewangan di saat ditimpa musibah penyakit.
 10. High age entry at 65 years old
  Umur terakhir bagi memohon medical card ini adalah 65 tahun.
 11. Perlindungan Di Mana sahaja Di Seluruh dunia
  Kami mempunyai perkhidmatan di seluruh dunia bagi manfaat tertentu yang kami tawarkan.
 12. Khairat Kematian Percuma
  Tersedia Tabung khairat kematian sebanyak RM5,000 untuk kematian apa jua sebab.
 13. Tiada Colling Period
  Bagi yang bertukar ke ZurichTakaful Medical Card  dengan syarat tertentu akan dikecualikan tempoh bertenang 120 hari.
 14. Diskaun 20%, membolehkanPenjimatan tahun ke dua ke atas,Satu-satu Medical card dengan harga Family plan yang sangat HEBAT.
Image: